Med SmartSMS er din bedrift alltid tilgjengelig og imøtekommende!

SmartSMS

Alle bedrifter opplever fra tid til annen at en innringer mister tålmodigheten og legger på samtalen før de har rukket å få svar. Dette kan føre til at den potensielle kunden ender opp med å handle av en konkurrent i stedet. Det finnes smarte måter å håndtere slike problemstillinger på!

Med tjenesten SmartSMS, får du en løsning som automatisk følger opp, både innringer og din bedrift. Løsningen varsler innringer på SMS, umiddelbart etter anropet. På denne meldingen har du mulighet til å egendefinere budskapet du ønsker å sende til kunden. Man kan beklage at man ikke var tilgjengelig på telefon, fortelle at kunden vil bli kontaktet så snart som mulig, henvise kunden til kontaktinformasjon på nettsiden eller lignende. Alt dette spesifiserer du selv.

Med SmartSMS sørger du for at din bedrift er tilgjengelig og imøtekommende uansett situasjon.

  • Innringer føler seg sett og blir mer tålmodig, før vedkommende kanskje undersøker alternativene som blir presentert i meldingen.
  • Din bedrift oppnår økt omsetning på innkommende samtaler.
  • Kundetilfredshet øker.
  • Du lager egendefinerte meldinger som kan settes opp til forskjellige scenarioer. For eksempel sende direkte link til åpningstider, kontaktskjema, timebestilling etc. på nettsidene.

Pris pr mnd:

990,-

(inkl meldinger) Etablering 1.990,-

smartsms smartkom

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.

Close Menu