Bedriftsnett

100% kontroll på kundene

Ny_ice-logo.png

Bedriftsnett er løsningen som sikrer at dine ansatte alltid er tilgjengelige, både når de er på kontoret og ute på farten.

woman-in-white-t-shirt-holding-smartphone-in-front-of-laptop-914931

Full oversikt med Bedriftsnett

Bedriftsnett er en komplett telefoniløsning som hjelper bedriften din med å holde oversikt og håndtere alle innkommende anrop. Få eget hovednummer, viderekobling av samtaler, sentralbordløsning som kan styres fra både pc eller telefon og mye mer. Løsningen er enkel å sette opp og ta i bruk, og krever ingen lokale installasjoner.

Ta med deg sentralbordet i lomma

ice-appen sørger for at du kan styre sentralbordet fra mobilen. Det kan selvfølgelig de ansatte også, med appen kan de betjene sentralbordet fra mobilen og logge seg inn og ut av sentralbordet, når de er på farten.

Alltid tilgjengelig

Bedriftsnett sørger for at det er enkelt for kunden å taste seg fram til riktig person eller avdeling. De ansatte enkelt kan organiseres i svargrupper etter kompetanse og ansvarsoppgaver, slik at kunden raskt får svar.

Full kontroll med Køtavle

Køtavlen er en kostnadsfri tjeneste i Bedriftsnett som gir bedriften full oversikt over ledige kundebehandlere, og antall besvarte og ubesvarte anrop.

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.

Close Menu