Fornøyd kunde siden 2009

Thure Trykk

Skien

16 ansatte

Fornøyd kunde siden 2009

Trykkerisjef Jan Thure Halvorsen setter en ting høyere enn alt når det kommer til valg av leverandører og tjenester. Som trykkeribedrift må du holde deg oppdatert på teknologi, også når det gjelder valg av mobiloperatør.

– Vi klippet snora på fasttelefonen da trådløst sentralbord ble introdusert som konsept. Det begynner å bli noen år siden nå, forteller daglig leder Jan Thure Halvorsen i Thure Trykk i Skien.

Som leder av en tradisjonsrik familiebedrift, setter Halvorsen de gode kunderelasjonene svært høyt.

– Det er et kvalitetstegn når det ikke er noe «styr» med mobil. Det skal ikke være noe styr å ha en mobilleverandør for en bedrift. Og slik er det med ice, sier Halvorsen.

Han mener at hvis man setter seg ned og ser på detaljene i priser og pakker samt dekning som de forskjellige operatørene tilbyr, så kan det være man finner noen forskjeller.

For ham er det uansett måten man blir møtt på som kunde, som er det viktigste.

Lojal i ni år

Thure Trykk ble startet av Jan Thures foreldre i 1964. I 1989 tok han og kona Cecilie over driften, og i dag er de 16 ansatte.

– Jeg har en filosofi som jeg mener er viktig her i livet. Det er ganske enkelt at du skal ikke gjøre mot andre det du ikke vil at andre skal gjøre mot deg. Hvis du følger det, så kommer du ganske langt, etter min mening.

Og sånn mener han oppfølgingen av ham som kunde også har vært i hele ni år som bedriftskunde hos ice.

– Det er relasjoner som gjør at jeg er hos ice. Vår kontaktperson har fulgt oss hele veien, og vi er veldig fornøyd med det han og den lokale forhandleren gjør for oss.

– Samtidig fungerer også den teknologiske løsningen som ice tilbyr veldig godt for oss.

Thure Trykk har vært trofast bedriftskunde siden ice startet opp i 2009.

Kunden i fokus

Halvorsen forteller at de er en trykkeribedrift som gjør all produksjon på stedet, i motsetning til mange andre i bransjen som setter ut en del tjenester til utlandet.

Derfor må de også holde seg oppdatert på all relevant teknologi, og ha en bred produktkatalog.

Thure Trykk trykker alt fra bøker, kataloger, blader og hefter, til bannere, skilt, plexibilder, aluminium og opphøyd sølv- og gullfolie – også kjent som 3D Varnishing.

– Vi gjør alt på huset, og det er den store styrken vår.

Kontakt

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.