Kragerø Elektriske halverte kostnadene hos ice

Kragerø Elektriske

Kragerø

27 ansatte

Vi halverte kostnadene hos ice

Når du er mye på farten til lands og til vanns er god dekning viktig – både på mobil og nettbrett.

Midt i sentrum av idylliske Kragerø ligger Kragerø Elektriske, som ble startet for 38 år siden av Svein Olsen. I dag er det sønnene Henning og Grunde Olsen som har tatt over.

– Nå er vi 27 ansatte som stadig er ute på oppdrag. Vi har også i to ansatte i butikken vår. Der selger vi hvitevarer og småelektrisk, i tillegg til lys og varme, forteller Grunde.

– Vi utfører alle typer oppdrag – installasjon og service i boliger, industri og annen næring. I og med beliggenheten har vi dessuten mange oppdrag i fritidsboliger. Mange av dem rekker vi kun med båt, men vi har god dekning fordi vi bruker ice.

Tidligere kunne dekningen på sjøen være en utfordring uansett hvilken operatør du brukte. Det bestemte ice seg for å gjøre noe med. Nettet har blitt bygget ut, og nå får du dekning opp til 10 mil fra bryggekanten. Det skaper trygghet for Grunde og kollegene hans når de er ute på oppdrag.

Halverte kostnadene med Bedriftsnett

Likevel er det ikke bare dekning som er viktig for Grunde og Kragerø Elektriske. Det handler også om å være tilgjengelig til enhver tid, hvis ikke kan de gå glipp av oppdrag. Kundene skal alltid få svar, og derfor bruker de sentralbordløsningen Bedriftsnett.

– Da vi gikk fra fasttelefon til Bedriftsnett halverte vi kostnadene, sier Grunde.

Bedriftsnett kan brukes på PC, og finnes som app for mobil og nettbrett. Med fraværsassistent, køhåndtering, konferanseløsning og mange flere smarte muligheter får du en enklere arbeidsdag.

– Dette gir oss god oversikt og fungerer veldig bra for oss. Da kan de som sitter på sentralbordet sette over til hvem det måtte være. Og kan ikke vedkommende ta telefonen, ringer det hos oss andre slik at vi kan svare i stedet. Hvis vi likevel mister anropet får vi en tekstmelding, slik at vi kan ringe tilbake.

Med Bedriftsnett går du med andre ord aldri glipp av en samtale igjen.

Gjør kontorarbeidet på mobil og nettbrett

Alle som er ute på oppdrag for Kragerø Elektriske har mobil og nettbrett med SIM-kort. Med Trilling-SIM kan de bruke begge deler til å motta oppdrag når de er ute på farten.

– Vi kan registrere arbeidsoppgaver inne på kontoret, og så sende dem ut i ordresystemet på mobil eller nettbrett. Hvis noen er i nærheten av der jobben er, gjør de den. Så legger de inn dokumentasjon og timer, og sender dette fra mobilen eller nettbrettet slik at det blir klart til fakturering med en gang, forklarer Grunde.

– Og det fungerer sømløst mellom kontoret, mobilen og nettbrettet til hver enkelt?

– Ja. De som er deltagere på et prosjekt kan når som helst hente informasjonen de trenger på alle enheter.

Noen av oppdragene til Kragerø Elektriske går ut på installere alarmer for boliger og bedrifter. Også her foretrekker Grunde og kollegene å bruke ice.

– Kenneth i Provendo, som er den forhandleren vi bruker, er ekstremt serviceinnstilt. Når vi skal sette opp alarm med nytt SIM-kort sender vi bare SIM-kortnummeret til ham, så åpner han det med en gang – og så er alarmen oppe og står.

Øker effektiviteten med ice

Alle digitale arbeidsoppgaver på mobil og nettbrett gjøres uten at elektrikerne behøver å komme innom kontoret. Når de er hos kunder kan de dessuten gå inn på nettet for å vise brosjyrer og bilder, slik at kundene ser hva de får.

– I og med at vi ikke behøver å kjøre frem og tilbake for å få utført oppdragene, øker dette effektiviteten i alle ledd. Vi sender også over tegninger og beskrivelse av jobben, slik at elektrikerne ser hva de skal gjøre – de har jo alt på nettbrettet sitt, sier Grunde.

– Hva er det du er spesielt imponert over hos ice?

– Lave priser, god dekning og fantastisk service fra forhandler. Så alt i alt gjør ice hverdagen enklere for oss.

Vil du vite mer om hvordan Mobiltelefoni fra ice kan hjelpe deg og din bedrift? Ta kontakt med oss i dag!

Kontakt

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.