Tango Frisør så verdien av å ha en lokal forhandeler som er rask og tilgjengelig

Tango Frisør

30 salonger

133 ansatte

Tango Frisør

Da frisørsalongene omsider fikk grønt lys for å åpne under koronakrisen, så gjengen i Tango Frisør en stor utfordring – da ringte de Smartkom og ice Bedrift.

Myndighetene ga tommel opp for at Tangos 30 frisørsalonger fikk åpne dørene igjen 27. april. Det var skrekkblandet fryd for daglig leder Kai Ytredal. Endelig fikk de åpne dørene og dra på jobb igjen.

Men hvordan skulle de ansatte klare å besvare alle telefonsamtalene for booking av time, samtidig som de behandlet kundene sine?

– Jeg skjønte jo at det kom til å eksplodere. Åpningen var vanvittig gøy, selv om det var enorm pågang på telefon, smiler Kai.

Hver salong er bemannet med egen telefon som besvares av frisørene. Kai skjønte med en gang at dette kom til å bli en flaskehals under gjenåpningen.

– Det å bemanne telefonen samtidig som man ekspederer kunder er tidkrevende. Vår forhandler Smartkom foreslo at vi kunne sette opp et sentralbord slik at salongene slapp å håndtere telefonen selv, sier Kai.

Full kontroll med hjelp fra ice

Med sentralbord fra ice og Smart SMS fra Smartkom får du full innsikt i statistikk for inngående samtaler i web-sentralbordet, du styrer åpningstidene på telefonen selv og du kan når som helst foreta endringer og gjøre de justeringene som passer best for deg og bedriften. 

Gjennom ice Bedriftsnett hadde Tango allerede tilgang til sentralbord. De plasserte to mennesker på telefonvakt på hovedkontoret i Porsgrunn. Derfra tok de telefoner og styrte booking på vegne av alle 30 salongene.

Alltid oppdatert på hva som er lønnsomt

Hvordan har Smartkom og ice hjulpet dere å takle den store pågangen etter gjenåpningen? 

– Det har hjulpet helt vanvittig. Vi er så fornøyde med sentralbordløsningen og Smart SMS. Det at Smartkom og ice faktisk lytter til behovene våre og jobber målrettet for å hjelpe oss gjør at vi ikke vurderer andre teleoperatører engang. Samarbeidet har vært helt avgjørende for suksessen, skal jeg være ærlig, fastslår Kai og legger til:

– Prisene og tilgjengeligheten til å få den hjelpen vi trenger er helt avgjørende for oss. Helt siden vi begynte å samarbeide med Smartkom og ice har vi blitt oppdatert på hvilke abonnementer som lønner seg for oss. Det at vi har tillit til teleoperatøren vår er helt avgjørende. Det betyr mye at vi føler at vi ikke trenger å følge med på alt selv.

Kontakt

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.