Om oss

Vi i SmartKom er fagfolk, som virkelig brenner for det vi driver med. Hos oss har ett kontaktpunkt for alle tjenester og vi er lokalt tilstede.

Fagfolk

Vi i SmartKom er fagfolk, som virkelig brenner for det vi driver med. Og ikke bare legger kundene våre merke til det, de setter pris på det. For våre kunder vet at de er trygge og kan fokusere på sitt fag, så skal vi fokusere på vårt.

Nærhet til kundene våre

Vi i SmartKom er opptatt av nærhet til våre kunder. Du har ett kontaktpunkt for alle tjenester og vi er lokalt tilstede. Så hjelpen er aldri langt unna for deg som SmartKom kunde. Dette gjør at vi kan ha en personlig oppfølging av våre kunder. Dette har både våre kunder, og vi, særdeles gode erfaringer med.

ice som eier av SmartKom

ice eier 50% av SmartKom kjeden. 50% eies av forhandlerene.

ice er kjent som Norges tredje største leverandør av mobile bredbåndstjenester, som dekker mer enn 91% av Norges landareal og 120 kilometer ut fra kysten. ice lanserte i 2015 mobiltelefoni, og er i dag blitt en fullverdig mobiloperatør med spennende tanker om fremtiden.

ice kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap. Internett og mobiltelefoni er en stor del av hverdagen til alle, og her sørger ice for at du får det beste av alt du trenger. Dekning, hastighet, kapasitet, rask kundeservice.

I januar 2019 ble ice kåret til Nordens beste på mobildata av det Canadiske selskapet Tutela, og ice skal bli enda bedre nå som de bygger Norges tredje mobilnett. Både for bedrifts- og privatkunder tilbyr ice mobilabonnement og bredbånd som er tilpasset dine behov, til priser som er beregnet for å gjøre hverdagen din enklere og mer forutsigbar.

Teamwork med kundene våre

Vi klarer ikke skape en ultimat kundeopplevelse alene. Den gode kundeopplevelsen skaper vi sammen med kundene våre, ved å ha en tett dialog gjennom hele kundeforholdet. Og spesielt i de kritiske periodene som oppstart og rett etter oppstart. Du kan være sikker på at en overgang til oss som leverandør vil gå så smertefritt som mulig.

Noen av våre kunder

Kontakt

For mer informasjon eller bestilling av våre produkter og tjenester, kontakt oss.